Photos
01.05.2013
Pas vizitave ne 20 shkollat e mesme publike dhe jo-publike ne qytetin e Tiranes, Qendra Informative e Arsimit Amerikan ne Shqiperi e vijon turin e saj ne keto qytete kryesore te vendit, si: Durres (5 shkolla), Kavaje (1 shkolle), Lezhe (2 shkolla), Shkoder (4 shkolla), Vlore (7 shkolla), Berat (2 shkolla), Kukes (2 shkolla).

EDUSA gjate muajit Maj do te vizitoje shkollat kryesore te qyteteve, si: Fier, Elbasan, Pogradec, Korçe,  dhe Lushnje.