EDUSA viziton Fakultetin e Gjuheve te Huaja
23.01.2013
Me date 23 janar 2013 Qendra EDUSA viziton Fakultetin e Gjuheve te Huaja.

Nje pjese e mire e studenteve prane ketij fakulteti shprehen interes te studiojne ne USA. Studentet e drejtimit te gjuhes Angleze u interesuan lidhur me nivenin e pranimit te TOEFL-it dhe kerkesa te tjera qe mund t'u nevojiten nese ata deshirojne te realizojne programin Master ne fusha te tjera si: Psikologji, Pune Sociale, Marketing, Menaxhim etj..