EDUSA viziton Gjimnazin "Qemal Stafa"
15.02.2013
Me date 15 shkurt 2013 Qendra EDUSA viziton Gjimnazin "Qemal Stafa".

Nxenesit e ketij gjimnazi treguan nje interes te drejteperdrejte lidhur me sherbimet e qendres EDUSA.

Maturantet u interesuan me teper per afatet e aplikimit, ndersa pjesa tjeter per kriteret e aplikimit dhe testimet qe duhen dhene paraprakisht.
Rreth 200 nxenes kane lene adresat e e-mailit per te qene pjese e rrjetit EDUSA dhe per te marre informacion te perditesuar çdo jave.