Nxenesit e shkolles se mesme Isa Boletini vizituan EducationUSA
27.03.2014
Nxenesit e shkolles se mesme Isa Buletini ne Paskuqan vizituan sot, 27 Mars 2014, Qendren Informative te Arsimit Amerikan ne Shqiperi, zyra nr. 2.
Nxenesit morren informacion per te gjitha sherbimet qe ofron EducationUSA, si: perzgjedhjen e universitetit, procedurat e aplikimit, aplikimi per bursa studentore, biblioteken e qendres, etj...
Nxenesve te klasave te 11-ta dhe 12-ta ju shperndane disa materiale ne gjuhen Angleze, te cilat permbanin nje informacion permbledhes te sherbimeve qe ofron EDUSA.
Te interesuarit lane kontaktet e tyre per te marre informacione te ndryshme elektronikisht.
Te pranishem 51 nxenes.