Nxenesit e shkolles se mesme Mustafa K. Ataturk vizituan EducationUSA
28.03.2014
Nxenesit e shkolles se mesme Mustafa K. Ataturk, Zall Herr vizituan sot, 28 Mars 2014, Qendren Informative te Arsimit Amerikan ne Shqiperi, zyra nr. 2.
Nxenesit morren informacion per te gjitha sherbimet qe ofron EducationUSA, si: perzgjedhjen e universitetit, procedurat e aplikimit, aplikimi per bursa studentore, biblioteken e qendres, etj... Nxenesve te klasave te 11-ta dhe 12-ta ju shperndane disa materiale ne gjuhen Angleze, te cilat permbanin nje informacion permbledhes te sherbimeve qe ofron EDUSA. Te interesuarit lane kontaktet e tyre per te marre informacione te ndryshme elektronikisht.

Ne total ishin 44 nxenes.