Nxenesit e shkolles se mesme Sulejman Elezi vizituan EducationUSA
01.04.2014
Nxenesit e shkolles se mesme Sulejman Elezi, Bulqesh vizituan sot ne 1 Prill 2014, Qendren Informative te Arsimit Amerikan ne Shqiperi, zyra nr. 2.

Nxenesit morren informacion per te gjitha sherbimet qe ofron EducationUSA, si: perzgjedhjen e universitetit, procedurat e aplikimit, aplikimi per bursa studentore, biblioteken e qendres, etj...

Nxenesve te klasave te 11-ta dhe 12-ta ju shperndane disa materiale ne gjuhen Angleze, te cilat permbanin nje informacion permbledhes te sherbimeve qe ofron EDUSA. Te interesuarit lane kontaktet e tyre per te marre informacione te ndryshme elektronikisht. Ne total ishin 48 nxenes.