Nxenesit e shkollës së mesme jopublike “ Rreze Drite” vizituan sot EducationUSA ne zyren nr 1
03.04.2014
Nxenesit e shkollës së mesme jopublike “ Rreze Drite” vizituan sot EducationUSA ne zyren nr 1.

Pjesë e aktivitetit ishte prezantimi i qendrës në Shqipëri, njohja me shërbimet dhe facilitetet që ofron për nxënësit e interesuar, biblioteka dhe te gjitha procedurat e aplikimit për universitet në SHBA, etj.

Gjithashtu maturantëve iu vendos në dispozicion gjithë materiali i nevojshëm shpjegues për qendrën, iu tregua ambjenti dhe biblioteka dhe iu shpërndanë materialet orientuese.

Ne total ishin 25 nxenes.