Nxenesit e shkolles se mesme Abdulla Keta vizituan EducationUSA
14.04.2014
Më dt 14 prill, Education USA, priti rreth 35 maturantë të gjimnazit të përgjithshëm Abdulla Keta në Tiranë, në zyrën nr. 1.

Prezantimi zgjati për rreth 15 minuta dhe maturantët morrën informacion për të gjitha shërbimet që ofron EducationUSA, si: përzgjedhjen e universitetit, procedurat e aplikimit, aplikimi për bursa studentore, bibliotekën e qendrës, etj...

Ata treguan interes kryesisht për të vijuar studimet Undergraduate në Shtetet e Bashkuara të Amerikës por edhe për universitetet amerikane në Europë.