Nxenesit e shkolles se mesme Eqerem Çabej vizituan EducationUSA
16.04.2014
Më dt 16 prill, Education USA, priti maturantët e gjimnazit të përgjithshëm Eqerem Cabej , në zyrën nr. 1

Fatjona Qurku, adviser at EdUSA për kampusin nr 1, bëri një prezantim të Education USA, në Shqipëri, arsyet e ngritjes së kësaj qendre si dhe njohja me shërbimet dhe facilitetet që ofron për nxënësit e interesuar.

Prezantimi zgjati për rreth 15 minuta, ku maturantët Ata treguan interes kryesisht për të vijuar studimet Undergraduate në Shtetet e Bashkuara të Amerikës por edhe për universitetet amerikane në Europë.