EDUSA viziton Gjimnazin "Partizani". Datë 19.03.2013
19.03.2013
EDUSA vizitoi sot Shkollën e Mesme publike "Partizani". Nxënësit e kësaj shkolle morrën informacion lidhur me shërbimet e Qendrës Informative të Arsimit Amerikan në Shqipëri (EDUSA Albania). Pyetjet e shumta rreth kësaj qendre, morën përgjigje nga stafi i EDUSA Albania. Nxënësit e interesuar u ftuan të vizitojnë qendren dhe të jenë antarë të bibliotekës tonë.