EDUSA in Albania starton takimet ne grup ├ždo te Premte ora 13.00
12.09.2014
EducationUSA Advising Center in Albania organizoi sot me date 12 Shtator, takimin e pare ne grup per studentet e interesuar per te vijuar studimet ne USA ne periudhen Fall 2015.
Procedura e aplikimit fillojne 8 - 12 muaj perpara startimit te shkolles ne USA dhe muajt Shtator - Tetor jane muajt me te pershtatshem per te dhene testimet e TOEFL; SAT, etj dhe per te gjetur universitetin e duhur.
Takimet ne grup do te vijojne çdo te Premte ora 13.00 ne Universitetin Marin Barleti, Godina e Studimeve Master ne Selite.
Te interesuarit mund te vizitojne faqen tone elektronike www.educationusa.al ose te kontaktojne ne nr. 0692084436.

Ju mirepresim ne takimet e ardhshme!