Takimi i trete ne grup per studentet e Fall 2015
26.09.2014
EducationUSA Advising Center in Albania organizoi sot, me date 26 shtator, takimin e trete ne grup per studentet e interesuar per te vijuar studimet ne USA ne periudhen Fall 2015.

Procedura e aplikimit fillojne 8 - 12 muaj perpara startimit te shkolles ne USA dhe muajt Shtator - Tetor jane muajt me te pershtatshem per te dhene testimet e TOEFL; SAT, etj dhe per te gjetur universitetin e duhur.

Pjesemarres ishin maturante nga Tirana, Lezha dhe studente te interesuar ne PhD, JD dhe medicine program.
Nxitoni te merrni pjese ne takimet e radhes pasi kjo eshte periudha e duhur per te aplikuar.

Ju mirepresim!