EDUSA organizon takimin e dyte ne grup
19.09.2014
EducationUSA Advising Center in Albania organizoi sot, me date 19 shtator, takimin e dyte ne grup per studentet e interesuar per te vijuar studimet ne USA ne periudhen Fall 2015.

Procedura e aplikimit fillojne 8 - 12 muaj perpara startimit te shkolles ne USA dhe muajt Shtator - Tetor jane muajt me te pershtatshem per te dhene testimet e TOEFL; SAT, etj dhe per te gjetur universitetin e duhur.

Takimet ne grup do te vijojne çdo te Premte ora 13.30 ne Universitetin Marin Barleti, Godina e Studimeve Master ne Selite.

Ju mirepresim ne takimet e ardhshme!