EdUSA vizitoi eventin e organizuar nga Shkolla e mesme 28 Nentori
22.12.2014
Shkolla e mesme 28 Nentori ne Shkoder organizoi me date 19 Dhjetor panairin e promovimit te gjuhes dhe kultures Amerikane dhe Britanike. Panairi u pozicionua ne shetitoren kryesore te qytetit, ku nxenes, prinder, mesues dhe qytetare te shumte vizitonin stendat per te marre informacion. Nxenesit kishin pregatitur ushqime te ndryshme amerikane, dekore dhe suvenire, libra dhe aksesore te ndryshem me motive te Shteteve te Bashkuara te Amerikes dhe ftonin te interesuarit te dhuronin nje kontribut te vogel per te bere bamiresi tek femijet ne nevoje ne prag te festave te fundvitit. Gjate panairit te gjithe te pranishmit morren informacion lidhur me sherbimet qe ofron EducationUSA dhe mundesite e bursave per te studjuar ne USA.

28 Nentori High School in Shkodra organized on December 19th the American and British language and culture fair. The fair was located in the center of the city, where students, parents, teachers and visitors could get information. Students prepared various American foods, decorations and souvenirs, books and various accessories that promoted the United States of America and invited people to donate a small contribution to make charity for children in need under the New Year holidays. During the fair, all the participants took information about the services offered by EducationUSA and scholarship opportunities to study in the USA.