EDUSA viziton dy shkolla te mesme ne Fier
23.01.2015
Diten e merkure, date 21 Janar 2015, Qendra Informative e Arsimit Amerikan ne Shqiperi visitoi nxenesit e shkolles Flatrat e Dijes dhe Mesonjtoria Dertliu ne qytetin e Fierit. Nxenesit e interesuar morren Informacion lidhur me procedurat e aplikimit per ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Ata lane kontaktet e tyre dhe treguan interes per te bashkepunuar me zyren EducationUSA per perfundimin me sukses te procedurave te aplikimit. Suksese te metejshme te dashur nxenes!