EDUSA viziton Gjimnazin "Andon Zako Cajupi", datë 20.03.2013
20.03.2013
Në vijim të prezantimeve të qendrës EDUSA në gjimnazet e Tiranës, këtë rradhë, ajo u prezantua në gjimnazin "A.Z. Cajupi".
Gjimnazistët shprehën interes të vecantë për mundësitë dhe kriteret e aplikimit, jetën akademike por jo vetem.
Te interesuarit lane kontaktet e tyre per te marre informacionin javor nga Qendra Informative e Arsimit Amerikan ne Shqiperi.