EDUSA viziton Gjimnazin "Arben Broci", datë 21.03.2013
21.03.2013
Qendra EDUSA vizitoi sot gjimnazin Arben Broci. Gjimnazistet morren informacion mbi kriteret e pranimit, testimin e gjuhes se huaj dhe testit SAT. Gjithashtu ata treguan interes per afatet e aplikimit dhe per perudhen me te pershtatshme per plotesimin e dokumentave kryesore.