EDUSA viziton gjimnazin "Abdulla Keta", date 01.04.2013
01.04.2013
Në vijim të prezantimeve të qendrës amerikane EDUSA në gjimnazet e Tiranës, në datë 1 prill 2013, ajo u prezantua në gjimnazin publik "Abdulla Keta".
Gjimnazistët shprehën interes të vecantë për mundësitë dhe kriteret e aplikimit dhe jetën studentore.