Presentation of Fulbright and Humphrey Program
03.04.2013
Ne date 3 Prill 2013, Qendra EDUSA organizoi prezantimin e Programeve Fulbright dhe Humphrey ne Universitetin Marin Barleti. Perfaqesues te Ambasades Amerikane ne Shqiperi dhe Znj. Mirela Çupi, Educational and Cultural Assistant in Public Affairs Office dhane nje informacion te detajuar per kushtet qe duhet te plotesojne aplikantet, dokumentacioni i duhur per aplikim, periudha e aplikimit dhe perzgjedhja e Universitetit perkates ne USA.

Interesimet me te shumta te pjesemarresve shkonin per nivelin Master. Te gjithe aplikantet e mundshem ftohen te ndjekin hapat e kerkuara nen konsulencen e Qendres Informative te Arsimit Amerikan ne Shqiperi.

Ju mirepresim!