Presentation of Summer Intensive English program offered by College of New Jersey
04.04.2013
Ne date 4 Prill 2013, EDUSA prezanton mundesine e pjesemarrjes se te rinjve shqiptare ne Shkolla Verore ne USA. Nje eksperience e tille ndihmon te rinjte ne grumbullimin e 12 krediteve te transferueshme dhe praktikimin e gjuhes Angleze.

Z. Terrence Graham dhe Znj. Linda Meniku dhane nje informacion te detajuar mbi College of New Jersey's Summer Intensive English program.

Per me shume informacion lidhur me kete program veror klikoni ketu http://tcnj.pages.tcnj.edu/
Qendra EDUSA ju mirepret per te ndihmuar ne procesin e aplikimit.