EDUSA viziton shkollat e mesme publike ne Durres, Date 08.04.2013
08.04.2013
Në datë 8 prill 2013, Qendra Informative e Arsimit Amerikan ne Shqiperi vizitoi shkollat e mesme publike te qytetit te Durresit.
Perfaqesues te kesaj qendre prezantuan disa nga sherbimet kryesore qe ofron EDUSA ne shkollat: Naim Frasheri, Gjergj Kastrioti, Leonik Tomeo dhe Olsi Lasko. 

Gjimnazistët shprehën interes lidhur me programet e ndryshme te shkollave verore dhe programet  Work and Study.

Nje pjese e gjimnazisteve shprehen deshiren e tyre per te qene pjese e rrjetit te qendres ne Facebook dhe te ndjekin me nga afer çdo njoftim apo aktivitet qe organizon EDUSA. 

Ne ditet ne vijim EDUSA do te vizitoje dhe shkollat e mesme private te ketij qyteti.