EDUSA viziton shkollen e mesme "Internacional" ne Vlore, 16.04.2013
16.04.2013
Qendra Informative e Arsimit Amerikan ne Shqiperi vizitoi sot, shkollen e mesme jopublike " Internacional" ne qytetin e Vlores.

Nxenesit e klasave te 10-ta dhe 11-ta, morren nje informacion te pergjithshem te sherbimeve qe ofron kjo qender. Midis tyre kishte talente ne fusha te ndryshme, si: muzike, sport, art, etj.., te cilet ishin te interesuar per te vijuar studimet ne USA.