EDUSA viziton shkollën e mesme "Babë Dud Karbunara", 11.04.2013
11.04.2013
Në datë 11 prill, Qendra amerikane EDUSA e vijoi prezantimin në qytetin antik të Beratit, në gjimnazin më të madh te tij " Babë Dud Karbunara".

Nisur nga prezantimi për herë të parë në këtë qytet kurrioziteti dhe informacionet për të ishin të shumta.

Gjimanzistët shprehën interes të vecantë për shërbimet dhe sidomos për programet " Summer School ".