EDUSA viziton shkoll├źn e mesme "Hydajet Lezha", 15.04.2013
15.04.2013
Në datë 15 prill, Qendra amerikane EDUSA e vijoi prezantimin në qytetin e Lezhes, në gjimnazin "Hydajet Lezha".

Duke qënë se kjo qendër prezantohet për herë të parë në këtë qytet kurrioziteti dhe informacionet për të ishin të shumta.