EDUSA viziton shkollen e mesme "Myslym Keta", 18.04.2013
18.04.2013
Në vijim të prezantimeve të qendrës amerikane EDUSA në gjimnazet e Tiranës, në datë 18 prill 2013, ajo u prezantua në gjimnazin publik "Myslym Keta".

Ndër prezantuesit e programeve dhe shërbimeve të kësaj qendre, këtë herë ishte edhe z. Erion Kristo, një ish fulbright-ist, i cili ofroi në prezantim dhe eksperiencën e tij në SHBA.