EDUSA viziton shkollen e mesme "Aristoteli", 30.04.2013
30.04.2013
Qendra Informative e Arsimit Amerikan ne Shqiperi vizitoi sot shkollen e mesme jo-publike "Aristoteli".
Nxenesit e klasave te 11-ta dhe 12-ta te kesaj shkolle moren nje informacion te pergjithshem te sherbimeve dhe eventeve qe organizon kjo qender.