EDUSA viziton shkollat e mesme ne qytetin e Vlorës, dt 29 prill 2013
29.04.2013

Në datë 29 prill, Qendra amerikane EDUSA e vijoi prezantimin në qytetin bregdetar të Vlorës, në gjimnazet publike dhe jopublike të këtij qyteti.
Nuk është hera e parë që kjo qendër prezantohet në këtë qytet. Kete radhe EDUSA vizitoi shkollat e mesme: 
Ali Demi, Halim Xhelo, Mustafa Q. Ataturk, Perla dhe Aulona.
Mikepritja dhe gadishmeria ne kete qytet jane mbreslenese.