EDUSA viziton shkollen e mesme "Harry Fultz", dt. 3.05.2013
03.05.2013
Qendra Informative e Arsimit Amerikan ne Shqiperi vizitoi sot shkollen e mesme Harry Fultz.

Te gjithe maturantet e kesaj shkolle u ftuan ne ambjentet e bibliotekes per te marre informacion lidhur me qendren EDUSA.

Nxenesve te klasave te 11-ta dhe 12-ta ju shperndane disa volante ne gjuhen Angleze, te cilat permbanin nje informacion permbledhes te sherbimeve qe ofron EDUSA.