Prezantimi i programeve PHD dhe MAE in Economics at Cerge-Ei, Prague
07.04.2014
Diten e Premte, date 11 Prill, ora 16.30 ne ambjentet e Universitetit Marin Barleti, campus nr. 2 ne Selite, do te zhvillohet prezantimi i programeve PHD dhe MAE in Economics ne Cerge-Ei, Prague. Prezantimi behet me qellim njohjen e studenteve me programet master-phd Economics ne Cerge-Ei Prague. Cerge-Ei eshte nje program i perbashket i Charles University Prague dhe Akademise se Shkencave te Cekise, i akredituar ne USA dhe EU. Prezantimi do te zgjase 1 ore dhe eshte me interes per studente ose akademike te rinj me grade master te cilet planifikojne te vazhdojne studimet phd ne Economics ne nje program amerikan.

Per me teper info mbi Cerge-Ei mund te klikoni ketu:
http://www.cerge-ei.cz/<http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.cerge-ei.cz%2F&h=TAQHV9SqX&s=1

Gjithashtu, klikoni ketu  http://www.cerge-ei.cz/talent?highlight=WyJ0YWxlbnQiXQ==  per tu njohur me konkursin New Economic Talent, ku çmimi i pare eshte 1000 $ dhe nje udhetim falas ne Prage.

Ju mirepresim ne prezantimin e radhes per te marre me shume informacion!