Maturantja Leticia Dimushi do te studjoj ne Kent State University, OH, USA.
02.06.2014
Maturantja Leticia Dimushi e shkolles se mesme Petro Nini Luarasi, Tirane, ka perfunduar me sukses proceduren e pranimit ne Kent State University, OH, USA.
Leticia ka zgjedhur te studjoje Fashion Design dhe do te filloj shkollen ne muajin Shtator 2014.
Proceduren e perzgjedhjes se Universitetit dhe proceduren e aplikimit e ka kryer prane Qendres Informative te Arsimit Amerikan ne Tirane.

Suksese te metejshme Leticia!

The Albanian high school student Leticia Dimushi from Petro Nini Luarasi in Tirana, has successfully completed the admission procedure at Kent State University, OH, USA.
Leticia has choose to study Chemical Engineering and will start the school on September 2014.
The University selection procedure and the application procedure was performed at the EducationUSA Advising Center in Tirana.

Further success to Leticia!