Regjistrohu tani ne panairin e studenteve nderkombetare
04.08.2014
13 gushti është Dita Ndërkombëtare e Studentëve – panairi i universiteteve online dhe pa pagesë vetëm për studentët ndërkombëtarë.

Regjistrohuni tani duke klikuar këtu: http://goo.gl/11wB2H

August 13th is International Students Day—the free online college fair just for international students! Register now here: http://goo.gl/11wB2H ‪#‎EducationUSA‬ ‪#‎UStudy‬ ‪#‎IntlStudents‬ CollegeWeekLive Qendra Informative e Arsimit Amerikan ne Shqiperi (EDUSA-UMB)