Aktivitete ne Vlore me rastin e International Education Week
16.11.2014
Qendra Informative e Arsimit Amerikan ne Shqiperi do te jete neser, date 17 nentor, ne shkollen e mesme Internacional ne Vlore.
Te gjithe nxenesit e interesuar do te kene mundesi te njihen me nga afer me sherbimet e Qendres, procedurat e aplikimit, mundesite e bursave per te studjuar ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes, etj.. Pas ketij takimi Qendra do te vizitoje Qendren Edukimi Social dhe Mbrojtaja e Mjedisit ne Vlore.
Ju mirepresim!

EducationUSA Advising Center in Albania will visit the "International" high school tomorrow, November 17th, in Vlora.
All interested students will have the opportunity to learn about the center's services, the application procedures, the scholarship opportunities to study in US, etc..After this meeting the Center will visit the Social Education & Environment Protection in Vlora.
We welcome you!