Panairi i kolegjeve dhe universiteteve amerikane
19.03.2019
Jeni të interesuar që të vazhdoni studimet bachelor, master apo doktoraturën në Amerikë? Ju ftojmë të merrni pjesë në panairin e kolegjeve dhe universiteteve amerikane, më datë 9 prill 2019 nga ora 16.00-18.00 te Hotel Rogner, salla Antigonea 2. Do të keni mundësi të merrni informacion mbi programet e studimit që ofrojnë, bursave, kriteret e pranimit dhe afatet e aplikimit nga përfaqësuesit e universiteteve.

Universitetet dhe kolegjet që marrin pjesë:
1.  ACT - The American College of Thessaloniki
2 . American University in Bulgaria
3.  Anglo American University
4.  Bucks County Community College
5.  Green River College
6.  James Madison University
7.  Minerva Schools at KGI 
8.  Northern Illinois University
9.  Northwest Missouri State University
10. Pepperdine (Graduate) School of Public Policy
11. RIT Croatia
12. Truman State University
13. Valparaiso University
14. University of Colorado Boulder
15. University of Delaware

**Lista nuk është përfundimtare.

Hyrja është e lirë, por ju lutem të regjistroheni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1N8RaSrEuUCXADAlj2ba0ni9ULpAxK0_IxmZe2Cj-iqC1gA/viewform?vc=0&c=0&w=1