Info session at American Corner Tirana
14.10.2021
???????? American Corner Tirana hosted an open info session for students who were interested in studying an undergraduate or a graduate program in the U.S. EducationUSA Advisor Aida Hudhri answered their questions about the application process, admission requirements, standardized tests, and financial aid. #educationusa


???????? Këndi Amerikan organizoi një seancë të hapur informacioni për studentët që ishin të interesuar të studionin në një program universitar ose pasuniversitar në SHBA. Këshilltarja e EducationUSA Aida Hudhri iu përgjigj pyetjeve të tyre në lidhje me procesin e aplikimit, kërkesat e pranimit, testet e standardizuara si dhe për ndihmën financiare.