Meet the Adviser
25.05.2022
???????? Are you interested to study in the U.S. but don't know where to start? Do you find application processes difficult? Have you applied for the Academic Season Fall 2022 but still have questions? Come and meet with EducationUSA adviser at the American Corner in Tirana, every Thursday at 14:00! Get more information on the application process, deadlines, scholarships, and much more! Get all your questions answered and feel more confident on your choices! Sign up to our free info sessions by sending an email to [email protected].


???????? A Jeni të interesuar të studioni në SHBA por nuk dini nga t’ia nisni? A ju duket i vështirë procesi i aplikimit? A keni aplikuar për Sezonin akademik Vjeshtë 2022, por keni ende pyetje? Ejani të takoheni me këshilltaren e EducationUSA në Këndin Amerikan në Tiranë, çdo të enjte orën 14:00! Do të merrni më shumë informacion mbi procesin e aplikimit, afatet, bursat dhe shumë më tepër! Do të merrni përgjigje për të gjitha pyetjet tuaja dhe do të ndjeheni më të sigurt në zgjedhjet tuaja! Regjistrohuni në seancat tona falas të informacionit duke dërguar një email në [email protected].